Udenbys Ølsmagningstur

 

Besøg på Søgaards Bryghus den 17/2

Turen til Ålborg var det første arrangement ud af 3, som endelig blev til noget. 14 af laugets medlemmer havde sat kryds i kalenderen, og var nu klar til at udforske det nordjyske (Program).

Vel ankommen, i det smukke bryghus/spisested, blev vi straks bænket, og et glas skummende øl blev hurtig serveret. Senere tog bryghusets ejer, Claus, os på rundvisning i det lille bryggeri, som er bygget, så de spisende gæster kan se og følge med i brygningen.

Claus havde på forhånd fået oplyst, at der i gruppen var flere "garvede" bryggere, så vi fik en lidt anderledes rundvisning, hvor der blev diskuteret teknikker og brygger metoder. Der er stor forskel på Claus´  EDB styrede anlæg, og så det lille anlæg vi har stablet på benene i Ulstrup, men resultatet af det færdige bryg, mener jeg, at vi slår med flere længder.

Rundvisningen sluttede i det nyopførte flasketapperi.

Alt i alt må vi sige, at Claus kan være stolt af sit meget flotte og gennemført bryggeri. Vi blev atter bænket, og snart fik vi serveret en let anretning, og dertil flere krus af husets forskellige øl.

En hyggelig aften i humlens tegn.

Ernst Klausen

 Copyright © 2006 Gudenaadalens Bryghus