Ulstrup sommerfest 04-07- 2009.

Et strålende vejr til en perfekt sommerfest, hvor øllet fra Gudenaadalens Bryghus igen var i højsædet.

Ca. 125 gæster havde fundet vej til teltet bag Ulstruphallen, hvor årets sommerfest løb af stablen. Vi kunne sagtens havde været endnu flere, hvis vi havde fået lov til at sætte billetter til salg i byens butikker, men fødevarestyrelsen, havde i sidste øjeblik givet os forbud mod dette, alt sammen fordi vores lille bryggeri ikke er godkendt af levnedsmiddel-kontrollen. Så årets sommerfest blev holdt som en større "privatfest".

Synd for de, der på den konto, ikke kom med, for aftenen bød på virkelig råhygge med høj skumføring samt irsk folkemusik, med Mugshots, der virklig forstod at få de irske vemodige sange ud over scenekanten.

De gode ølben, fra kroen, faldt også i gæsternes smag, og blev behørigt skyllet ned med rigelige mængder af det gode lokale øl. 

Bestyrelsen bag Ulstrup Whisky- og Øllaug var da også meget tilfredse med aftenens førløb, hvor godt 300 L lokalt brygget øl satte sit præg på den gode stemning.

Alle bag bestyrelsen har da også mod på at lave sommerfest igen. Planen ligger klar, så næste gang kan alle byens borgere sikkert deltage i løjerne.

Ernst Klausen, Viceoldermand