Ølrally 2011 4. november 2011

63 medlemmer var mødt op til at fejre årets ølhøst der igen blev afholdt i det store festlokale på Ulstrup Kro.

Som sædvanligt var stemningen høj og sulten og tørsten var næsten ikke til at bære da Oldermanden endelig bød velkommen til de fremmødte.

Hurtigt kom en forret (2 tarteletter) på bordet og roen faldt på de kyndige dommere. Til maden blev serveret godt øl fra Bjarne Zimmers haner.

Herefter skulle det vise sig om nye bryggere havde lyst til at tilføje brygmester på visitkortet. Og mindsandten om ikke Palle Drotten endelig fik mulighed for at vise sin kunnen i Ulstrup Whisky- og Øllaug.

Palle havde brygget en klon af Thors "Red Eric", der blev modtaget meget vel blandt gæsterne. Der var ingen tvivl om at det holdt det gode niveau som kræves for at være med (tomlerne op hos alle mand).

Hovedkonkurrencen havde kun deltagelse af 3 bryggere. Ceremonimesteren påpegede at hvis der ikke kommer flere deltagere til næste års konkurrence, vil den ikke blive afholdt. Så nu må de dovne bryggere tage sig sammen og levere varen i 2012.

Årets hovedkonkurrence blev afholdt omkring emnet "Mørk Hvede" og resultatet blev ikke overraskende at alle deltagere kom i medaljerækken.

Men der var tæt løb. Første og tredjepladsen havde kun 6 stemmer til forskel, mens der kun var en enkelt stemme der skilte nummer et fra nummer to. Resultatet blev som følger:

Tæt løb, og altsammen rigtig godt øl.

Konkurrencen næste år holdes på samme betingelser som altid, og emnet bliver en "Bock" proklamerede Ceremonimester Bjarne Zimmer.

Resten af aftenen gik med livlig snak og gammeldaws flæskesteg med det hele, og aftenen sluttede med kroens berømte aspargessuppe.